Millest võikski kirjutada.


Kaupo mul üks lemmik DJ-sid kindlalt. Tegin videot tumedamaks, et voodil lesiv Jürgen silma ei paistaks :) On siin selle nädala lõpuni.

Kähr, Helen ja Marko korraldasid toreda peo reedel. Mulle meeldis väga ja kõikidele teistele vist ka. Kellelgi pilte või videot vms jagada, siis saab linke kommentaariks panna.
Jürgen, Ago ja Kaupo käisid neljapäeval saadet tegemas – väikese klipi avaldan saate lõpus olnud Kaupo hausivalikust vist täna õhtupoole ja pilt  on ka sellest videost pärit. Saadet ennast vist ei publitseerita.

Ossie homme Boileris. Sellega seoses jälle tuli meelde see mida ma viimasel ajal olen rääkinud siin kohalikele produceritele palju – Ossie ootas Benjit tunnikese BBC juures, et anda talle CDR oma looga “Tarantula”, sai kohe Lightworksi alt selle välja antud, nüüd on Hyperdubi artist. “Set the Tone” on tal viimane väljalase praegu. Kuigi, võttes arvesse enamvähem kõikide muusikainimeste reaktsiooni, kellele ma seda rääkinud olen, et saatke inimestele oma musa, võib selle kokku võtta umbes nii, et niisama kivi teha ja Tartus underground olla on toredam :)

Robert

4 Comments so far

 1. Afanatsjev on July 4th, 2011

  Ega Tartu mingi London pole et Benji B’d iga pühapäev raadiomajast välja jalutavad.

 2. kähr on July 4th, 2011

  siin annad roberti kätte .. ootad linda tänaval

 3. Robert on July 4th, 2011

  Kähril on täiesti õigus. Kes teevad head musa ja on ise täiesti võimetud internetist mõne plaadifirma kontakte leidma, siis võivad mulle tuua küll kulda. Kui mulle meeldib, saadan kindlasti edasi Tomile ja Alexile :) Eesti DJ-dele nt Raadzile võite saata ka jne..

 4. planetaryfunk on July 4th, 2011

  i hear ya, robert. see su viimane lause seal postis on tõsi, aga kurb, aga tõsi mis tõsi…

Leave a Reply