Õpetus: NTS Radio saadete feed

Need on toreda 92 Points saate tegijad. Tuntuim neist ilmselt vasakpoolne Visionist ehk Boiler Roomi vaatajatele teada ka kui Mr. 67.

Võibolla on keegi, kes veel ei tea, et võrratul NTS Radiol saab oma lemmiksaateid eraldi feedina kätte. Näiteks minul on nii lihtsam hoida silma peal EE saadetel, mis toimuvad kord kuus. Hea mugav, kui see pärast toimumist kohe Readerisse tuleb. Selleks tuleb teha järgmist:

Minna oma lemmiksaate lehele ja vaadata, mis on nende ID. Näiteks Earnest Endeavoursi saate aadress on ntslive.co.uk/?author=37 – viimased kaks numbrit ongi saate ID. Selle järgi saab tuletada RSS feedi aadressi, milleks on ntslive.co.uk/?feed=rss2&author=37 – erinevatel saadetel erineb vaid viimane number. Samamoodi saab teha iga saatega nt 92 Points (64), Sketchbook (27), Dark Sky (38) jne. Saateid on seal palju ja häid.

Mozillaga saab seda lihtsamini teha, kuna iga saate lehe aadressireal on olemas kohe RSSi ikoon. Chrome kasutajad saavad nii nuputada nagu ma. Kui kuidagi lihtsamini saab, siis võib kommentaari jätta.

– Robert

Leave a Reply